Home    Thuis    De Bosch BCH3ALL21-steelstofzuiger, de allround schoonmaakbuddy

De Bosch BCH3ALL21-steelstofzuiger, de allround schoonmaakbuddy

door | sep 11, 2019 | Thuis

Ik zal meteen met de deur in huis vallen! Wat maakt de Bosch BCH3ALL21 zo speciaal? Zijn Lithium-ion batterij waarmee je 50 minuten lang snoerloos kan stofzuigen! Handig als je in een groot huis woont of als je heel zorgvuldig wil stofzuigen. Bovendien beschikt hij over 2 vermogensstanden om zachtjes te stofzuigen of bijvoorbeeld eens grondig onder je bed schoon te maken.

Benieuwd naar de prestaties van deze steelstofzuiger? Hieronder leg ik je alles uit over mijn nieuwe schoonmaakbuddy.

Clean like a boss

Ziezo, ik ben begonnen met de eerste schoonmaakbeurt. Zo’n licht en zeer wendbaar toestel, zeg! Dat is eigenlijk te danken aan het feit dat het gewicht van deze steelstofzuiger onderaan ligt en niet bovenaan in tegenstelling tot andere steelstofzuigers. Zo is mijn pols niet belast en draait de voet makkelijk mee in alle richtingen. En als ik de hendel draai, neemt deze steelstofzuiger mooi zijn bochten en blijft hij nooit hangen. Hij geraakt ook makkelijk in de hoeken en zowel vloer, tapijten, vloerbekleding als mijn parket mag ik hiermee stofzuigen. Hij is dus geschikt voor alle vloersoorten!

En toen ik mijn auto eens wou aanpakken, heb ik de steelstofzuiger makkelijk in een kruimeldief veranderd en de klus was snel geklaard. En om mijn plafond of deurlijsten schoon te maken? Daar heeft Bosch ook een oplossing voor: ik klik de lange verlengbuis op de kruimeldief om hem te verlengen, zo hoef ik geen laddertje te gebruiken. Echt super handig! Leuk om te weten: de accessoires bevinden zich achter het toestel zelf. Zo zijn deze geïntegreerde accessoires altijd binnen handbereik. Het gaat om een verlengbare kierenzuiger en een 2-in-1 meubel- en bekledingmondstuk.

En de autonomie? Wel, zoals ik het al zei kan ik met deze steelstofzuiger heel mijn huis schoonmaken zonder dat ik de batterij hoef op te laden. Op de laagste stand kan dit toestel zelfs tot 50 minuten mee. En dankzij het RobustAir-systeem garandeert de Bosch BCH3ALL21-steelstofzuiger optimale prestaties, ook wanneer het stofreservoir vol is. Bovendien vind ik dat de Bosch BCH3ALL21 uitzonderlijk stil is, zelfs op de hoogste stand.

Het enige minpuntje dat ik wil meedelen is het stofreservoir. Om je stofzuiger leeg te maken moet je de filter er manueel uithalen en wat afstoffen, je komt dus in contact met het stof… Maar je kan de filter ook wassen onder de kraan, dat vind ik dan wel praktisch. Ik moet ook meegeven dat ik de draaiborstel niet ideaal vind voor mensen met lange haren, net als ik. De haren wikkelen zich rond de borstel zodat ik ze met een schaar moest doorknippen om de borstel weer proper te maken.

En als de schoonmaak gedaan is? Dan kan je je Bosch BCH3ALL21 gewoon rechtop opbergen in je kast. Zo kan je steelstofzuiger nooit omvallen. Een echte aanrader als je het mij vraagt!

Blij met het resultaat?

Absoluut! Deze Bosch-steelstofzuiger met mooi prijskaartje is echt een pareltje voor een snelle, dagelijkse schoonmaakbeurt. Ik ben er zeer tevreden over, hij is stil en toch krachtig, ergonomisch, flexibel en wordt geleverd met 2 handige accessoires. Ik wals nu als het ware door mijn woonkamer terwijl ik stofzuig. Zalig! Ik ben alvast overtuigd, nu jij nog! 👍