Home    Thuis    De Bissell Multireach Ion XL 36V: ik heb hem voor jou getest

De Bissell Multireach Ion XL 36V: ik heb hem voor jou getest

door | dec 6, 2017 | Thuis

Aspirateur balai Multireach ionBissell… De naam doet waarschijnlijk geen belletje rinkelen maar dit Amerikaanse familiebedrijf is al 5 generaties lang marktleider in huishoudapparaten. Met hun nieuwe draadloze steelstofzuiger Bissell Multireach Ion XL 36V hebben ze een echte krachtpatser op de wereld losgelaten.

Ik ben blij dat ik dit toestel enkele weken mocht testen, ik ben alvast fan! Hieronder verklap ik je er alles over tot in de kleinste details!

Wat heeft deze steelstofzuiger in zijn mars?

Ik moet toegeven dat de Bissell Multireach Ion XL 36V een ingenieus bedacht toestel is. Waarom? Deze steelstofzuiger is zeer wendbaar. Als ik de hendel draai, neemt de Bissell Multireach Ion XL 36V mooi zijn bochten en blijft hij nooit hangen. Nog een voordeel? Trek aan de trigger achteraan de steel om deze te plooien. Super handig om efficiënt rond en onder mijn lage meubels te stofzuigen en zo hoef ik mij niet meer te bukken! Bovendien ligt het gewicht van deze steelstofzuiger onderaan en niet bovenaan in tegenstelling tot andere steelstofzuigers. Zo is mijn pols niet belast en draai ik makkelijk de voet in alle richtingen.

steelstofzuiger buisOok in de hoeken is een poetsbeurt snel achter de rug. Druk op de knop om de blauwe ledlampjes te activeren en om de kleine borsteltjes uit de 2 kanten van de voet tevoorschijn te laten komen. Zo zie ik waar ik al gereinigd heb. Zowel vloer, tapijten, vloerbekleding als je parket mogen een schoonbeurt krijgen. En toen ik mijn auto wou uitkuisen, heb ik de steelstofzuiger in kruimeldief veranderd en was de klus snel geklaard. Wil je je plafond schoonmaken? Klik de lange verlengbuis op de kruimeldief om hem te verlengen, zo hoef je geen laddertje te gebruiken. Super handig als je het mij vraagt!

En de autonomie? Wel, met deze steelstofzuiger maak ik heel mijn huis schoon zonder dat het accu leeg is. Op de laagste stand kan dit toestel zelfs tot 95 minuten mee. Uitzonderlijk! Bovendien is de Bissell Multireach Ion XL 36V stil. Je kan het geluid vergelijken met dat van een gewone stofzuiger.

Het enige minpuntje dat ik wil meedelen is het stofreservoir. Om je stofzuiger uit te kuisen moet je de filter manueel eruit halen en afstoffen, je komt dus in contact met het stof…

Volledige set met handige accessoires

steelstofzuiger BissellBij de Bissell Multireach Ion XL 36V krijg je ook allerlei accessoires. Welke? Een borstelrol voor vele oppervlakken, een hulpstuk voor goten met afstofborstel, een hulpstuk van ruim 15 cm breed, een lange verlengbuis voor de handzuiger, een aanzetstuk voor dierenharen en een borstelrol voor dierenharen. Laat je huis maar blinken!

Geslaagd?

Tuurlijk! De Bissell Multireach Ion XL 36V is ideaal voor een snelle, dagelijkse schoonmaakbeurt. En pssst… ik moet je nog iets toevertrouwen: zelfs mijn vriend wou ermee stofzuigen. ‘Zalig, dit toestel is zo licht en flexibel’ zei hij. Dus dames, jullie weten het hè, deze steelstofzuiger is een echte aanrader!