Home    Thuis    Twee mediatoppers voor de sociale huismus

Twee mediatoppers voor de sociale huismus

door | feb 8, 2018 | Thuis

Laurent noemt zichzelf een ‘sociale huismus’. Zijn woonkamer tovert hij in geen tijd om tot een bioscoopparadijs. De ruimte is volledig ingericht voor bingewatchen, jammen en alles daartussen. En daar maken zijn vrienden gretig gebruik van. Wij gingen bij Laurent op bezoek om eens van dichtbij te bekijken hoe dat net in z’n werk gaat.

Een privébioscoop binnen handbereik

Laurent is graag thuis. Maar dat betekent naar eigen zeggen niet dat hij asociaal is. “Er komen regelmatig vrienden over de vloer. En dan loopt het weleens uit de hand,” vertelt hij. De schuldige? Zijn Philips 55POS9002/12 oled-tv. Daarmee tovert hij zijn woonkamer met een druk op de knop om tot een privébioscoop. “Alleen voor de popcorn moet ik zelf nog zorgen,” lacht Laurent. De Ambilight-technologie en ongeziene beeldkwaliteit van de Philips 55POS9002/12 oled-tv zorgen voor een unieke kijkervaring. En dat zullen Laurent en zijn vrienden geweten hebben. “Soms draait het uit op een avondje – of beter gezegd: nachtje – bingewatchen. Dan moeten onze favoriete televisieseries er één voor één aan geloven.”

oled tv, philips

Muziek tot in het kleinste kamertje

Film is niet het enige waar Laurent mee kan uitpakken in zijn media-walhalla. “Als we het even gehad hebben met de televisie, dan is er nog altijd mijn SoundTouch van Bose. Daarmee houden we soms ingebeelde jamsessies tot in de vroege uurtjes. En als je de muziek in de woonkamer beu bent, dan kan je gewoon even een andere kamer ingaan, want met de SoundTouch kan je in elke ruimte andere muziek afspelen.” Bovendien kan je de Bose SoundTouch van overal bedienen, en biedt bij draadloos toegang tot al je muziek. En als Laurent toch ooit verhuist? Dan kan hij zelf slimme elementen blijven toevoegen aan zijn SoundTouch-verbinding, zoals de SoundTouch 10, 20 of 30 draadloze speaker, of de ST300soundbar. Al weten we niet of hij zijn vertrouwde woonkamer snel zal verlaten. En na het zien van al dat moois kunnen wij hem alvast geen ongelijk geven.

Bose, sound touch 20, ST20

Klaar om je televisieseries aan een recordtempo te verslinden, of voor een stevige jamsessie met je vrienden? Je vindt al onze media-oplossingen in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!