Home    Thuis    Een verlanglijstje op jouw maat!

Een verlanglijstje op jouw maat!

door | dec 12, 2017 | Thuis

Vertel ons wie je bent en we geven je geschenkideetjes op maat. Hier vind je inspiratie voor het verlanglijstje van de levensgenieter, wereldreiziger, muziekliefhebber en de schone slaapster. Zalige feesten!

Voor de levensgenieter

Je houdt van lekker en gezond eten, maar wilt niet de hele dag staan koken. Dan is de Nutrisoup van Dejelin je ideale kerstcadeau. Je maakt er in een handomdraai anderhalve liter soep, bouillon, compote of smoothie mee. Het bijgeleverde receptenboek geeft je liters heerlijke inspiratie!

De OptiGrill + van Tefal is een keukenwonder dat kokerellen lekker makkelijk maakt. De sensoren detecteren automatisch welk vlees je in de kuip hebt en passen de temperatuur en gaartijd aan volgens soort, dikte en hoeveelheid. Een gekleurd lampje toont je hoe gaar je vlees is. Wat zal het zijn? Saignant, à point of goed doorbakken?

soep, soepmaker, groenten

Voor de wereldreiziger

De wereld verkennen, doe je met de Skross Worldadapt in je rugzak! Met deze universele adapter voorzie je in alle veiligheid je toestellen van elektriciteit in 220 landen. Of laad je fototoestel, smartphone of tablet op via de twee USB-poorten.

De foto’s van al je buitenlandse belevenissen bewaar je veilig op je My Passport SSD-schijf van WD. Je kunt maar liefst 1 TB aan gegevens kwijt op dit schokbestendige kleinood. Dus er is zeker ook nog plaats voor een paar films of series voor onderweg!

foto, opslag, reizen

Voor de muziekliefhebber

Met een radio is muziek nooit veraf. Maar de PURE Evoke F3 is veel meer. Deze alleskunner combineert 25 000 online radiostations uit de hele wereld, je favoriete DAB+- en FM-zenders, maar ook miljoenen Spotify-nummers op één bluetoothtoestel!

De basreflexkast en oerdegelijke versterker zorgen voor een ‘pure’ geluidservaring. Naast radio en Spotify kun je via de Aux-ingang natuurlijk ook van muziek op je telefoon of tablet genieten. Het 2,4 inch kleurenscherm toont je bovendien alle info over je muziek of zender.

pure, evoke, muziek, radio

Voor de schone slaapster

Droom je van mooie, veerkrachtige krullen, zonder je haar te beschadigen? De Premium Care CF3810F0-krultang van Rowenta garandeert een gelijkmatige stoomdiffusie doorheen 48 microgaatjes. Zo blijft 98% van je natuurlijke haarhydratatie behouden! De krultang heeft bovendien een ingebouwde timer voor een resultaat op maat.

Om er goed uit te zien, is een goede nachtrust vitaal. Somneo Wake-up Light van Philips simuleert een natuurlijke zonsondergang om je lichaam voor te bereiden op de nacht. Sluit je ogen en laat je meevoeren door de ontspannende licht- of geluidsritmes. De volgende morgen wekt het toestel je met zacht ochtendrood dat aanzwelt naar heldergeel. Klaar voor een nieuwe dag!

wake-up light, philips, somneo

Ontdek nog meer inspiratie voor je verlanglijstje en de specificaties van deze toestellen in het Vanden Borre wintermagazine.