Home    Thuis    Waar is dat feestje?

Waar is dat feestje?

door | dec 15, 2015 | Beeld & Geluid, Thuis

December is dé maand van de feestjes. Vier je Kerstmis of oudejaar thuis? Of geef je binnenkort een verjaardagsfeest? Verras je gasten en breng ze onmiddellijk in feeststemming! Trek je beste party outfit aan en wapen je met de juiste toestellen.

 

Maak de DJ in jezelf wakker

20151215_DJ_Controller
Wie “feest” zegt, zegt natuurlijk ook “muziek”. Dimitri Vegas en Like Mike? Vanavond ben jij de DJ! Met een Dj-controller kies en mix je je digitale muziekverzameling. Sluit hem aan op je laptop of tablet en laat je muziek door de woonkamer knallen! Wedden dat de sfeer er meteen in zit? Gebruik je hoofdtelefoon om de volgende track in lijn te krijgen met je mix.

 

Partysfeer op de dansvloer

De juiste verlichting is onmisbaar om een feestelijke sfeer te creëren. Dj-verlichting biedt hiervoor de ideale oplossing. Compact, maar met een grote impact. Slow of ritmische liedjes? Discoverlichting brengt de dansvloer naar je woonkamer en nodigt uit om te dansen.

20151215_DISCOBAL 20151215_Feest

  • Kies voor led-lichteffecten die lichtstralen projecteren op de muur en het plafond. Vaak kan je kiezen tussen automatische lichteffecten of op maat van de muziek.
  • Wil je laserstralen projecteren? De Boost FireFly Laser verspreidt 2.000 lichtstralen. Makkelijk te plaatsen dankzij de meegeleverde voetsteun.
  • Ben je op zoek naar meer? Het Boost Night&Light-pakket fleurt je feestjes op met 3 verschillende lichtelementen.

En hoe ziet jouw ideale feestavond er uit?