Home    Thuis    Wat zijn de must-haves voor je staycation?

Wat zijn de must-haves voor je staycation?

Het wordt geen zomer zoals andere jaren, maar daar laat jij je niet door tegenhouden, toch?! Thuisblijven is het nieuwe rondreizen! Profiteer en geniet deze zomer eens van je kot en directe omgeving … zo ontdek je dat een ‘staycation’ ook heerlijk kan zijn. Wij geven je alvast enkele tips om het zo gezellig mogelijk te maken bij je thuis!

Door Vanden Borre Magazine

door | 6 juli | Thuis

Koele bries

BONECO F220 AIR SHOWERJe hoeft echt niet naar het buitenland te trekken voor een hittegolf, ook de Belgische zomers kunnen best heet worden. Thuis zit je die lekker comfortabel uit, met het verkoelende briesje van de stijlvolle Air Shower van Boneco, die je makkelijk kan bedienen en richten zodat jij en je huisgenoten altijd van een natuurlijke luchtstroom genieten.

Keukenassistent

DOMO DO 2342 CGJe staat al het hele jaar in de keuken, dus tijdens je staycation mag je het gerust anders aanpakken. Slim idee: haal een handige assistent in huis, die verschillende functies combineert, zoals de DO2342CG combi-microgolf van Domo, waarmee je kan opwarmen, ontdooien, grillen en … zoveel meer! Hij beschikt over meer dan tien combinatie-instellingen en kookprogramma’s voor aardappelen, pizza, popcorn, cake … Laat het smaken!

Het nieuwe BBQ’en

SEVERIN PG8105 SEVOHeb je in deze bijzondere tijden geen zin om ook nog met zware zakken houtskool of gasflessen te sleuren? No problemo! Haal gewoon een e-BBQ in huis, zoals de bekroonde SEVO PG81O7 van Severin. Zo’n elektrische barbecue werkt sneller dan eentje met houtskool en wordt heter dan een gasbarbecue. Kortom, deze SEVO verandert de toekomst van grillen met één druk op de knop.

Keep it cool

CNef 4335De nieuwe CNEF 4335-koelkast van Liebherr maakt het je lekker gemakkelijk. Van een vriezer met NoFrost-technologie die ervoor zorgt dat producten nooit aan elkaar vastvriezen en je nooit nog een dag moet besteden aan het ontdooien van je diepvriezer, tot aparte temperatuurregelingen voor het koel- en vriesdeel, waarmee je profiteert van maximale koelprestaties en een laag energieverbruik.

De unieke BioCool-groentelade reguleert het vocht, waardoor je het voedsel langer kan bewaren en dus minder tripjes naar de supermarkt moet maken. En aan poetsen moet je ook al geen tijd verspillen, want de deur is bekleed met SmartSteel, waar je geen vingerafdrukken op spot! Win-win-win-win!

Meer informatie over onze producten en diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

LIEBHERR CNef 4335 BluPerformance

BONECO F220 AIR SHOWER

DOMO
DO 2342 CG

SEVERIN PG8105 SEVO

In hetzelfde thema

Samsung Jet 75 Turbo : de test

Samsung Jet 75 Turbo : de test

Stofzuigen terwijl ik de kabel van het ene naar het andere stopcontact moest verplaatsen, het is al vaak een frustratie geweest. Ik was dan ook heel blij toen ik te horen kreeg dat ik de draadloze Samsung Jet 75 Turbo-steelstofzuiger mocht uittesten. Ga je met mij mee...

Voor jou getest: de Rowenta X-Ô-sledestofzuiger

Voor jou getest: de Rowenta X-Ô-sledestofzuiger

Een revolutie in de wereld van de kleine elektrotoestellen: de Rowenta X-Ô is de eerste sledestofzuiger zonder snoer. Ik kon hem in avant-première uittesten. Zijn design is prachtig, maar presteert hij ook even goed als de meer traditionele sledestofzuigers? Dat heb...

De nodige bezigheid tijdens de paasvakantie

De nodige bezigheid tijdens de paasvakantie

Blijf je gezellig thuis tijdens de paasvakantie of ga je op reis met de auto met héél het gezin en ben je bang dat de verveling zal toeslaan? Wij hebben enkele leuke verse ideeën in petto om de tijd te verdrijven. Jij en je kinderen zullen nog nooit zo’n topvakantie...