Home    Thuis    Wat zijn de must-haves voor je staycation?

Wat zijn de must-haves voor je staycation?

Het wordt geen zomer zoals andere jaren, maar daar laat jij je niet door tegenhouden, toch?! Thuisblijven is het nieuwe rondreizen! Profiteer en geniet deze zomer eens van je kot en directe omgeving … zo ontdek je dat een ‘staycation’ ook heerlijk kan zijn. Wij geven je alvast enkele tips om het zo gezellig mogelijk te maken bij je thuis!

Door Vanden Borre Magazine

door | 6 juli | Thuis

Koele bries

BONECO F220 AIR SHOWERJe hoeft echt niet naar het buitenland te trekken voor een hittegolf, ook de Belgische zomers kunnen best heet worden. Thuis zit je die lekker comfortabel uit, met het verkoelende briesje van de stijlvolle Air Shower van Boneco, die je makkelijk kan bedienen en richten zodat jij en je huisgenoten altijd van een natuurlijke luchtstroom genieten.

Keukenassistent

DOMO DO 2342 CGJe staat al het hele jaar in de keuken, dus tijdens je staycation mag je het gerust anders aanpakken. Slim idee: haal een handige assistent in huis, die verschillende functies combineert, zoals de DO2342CG combi-microgolf van Domo, waarmee je kan opwarmen, ontdooien, grillen en … zoveel meer! Hij beschikt over meer dan tien combinatie-instellingen en kookprogramma’s voor aardappelen, pizza, popcorn, cake … Laat het smaken!

Het nieuwe BBQ’en

SEVERIN PG8105 SEVOHeb je in deze bijzondere tijden geen zin om ook nog met zware zakken houtskool of gasflessen te sleuren? No problemo! Haal gewoon een e-BBQ in huis, zoals de bekroonde SEVO PG81O7 van Severin. Zo’n elektrische barbecue werkt sneller dan eentje met houtskool en wordt heter dan een gasbarbecue. Kortom, deze SEVO verandert de toekomst van grillen met één druk op de knop.

Keep it cool

CNef 4335De nieuwe CNEF 4335-koelkast van Liebherr maakt het je lekker gemakkelijk. Van een vriezer met NoFrost-technologie die ervoor zorgt dat producten nooit aan elkaar vastvriezen en je nooit nog een dag moet besteden aan het ontdooien van je diepvriezer, tot aparte temperatuurregelingen voor het koel- en vriesdeel, waarmee je profiteert van maximale koelprestaties en een laag energieverbruik.

De unieke BioCool-groentelade reguleert het vocht, waardoor je het voedsel langer kan bewaren en dus minder tripjes naar de supermarkt moet maken. En aan poetsen moet je ook al geen tijd verspillen, want de deur is bekleed met SmartSteel, waar je geen vingerafdrukken op spot! Win-win-win-win!

Meer informatie over onze producten en diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

LIEBHERR CNef 4335 BluPerformance

BONECO F220 AIR SHOWER

DOMO
DO 2342 CG

SEVERIN PG8105 SEVO

In hetzelfde thema

Voor jou getest: de Bosch BCS711PET Unlimited 7

Voor jou getest: de Bosch BCS711PET Unlimited 7

Een kat in huis, dat betekent veel liefde en veel stofzuigen. Bijna dagelijks haal ik mijn steelstofzuiger uit de berging om snel schoon te maken. Dit doe ik sinds enkele weken met de Bosch BCS711PET Unlimited 7, want ik mag hem testen. Benieuwd naar mijn verdict?Out...

Voor jou getest: de Kärcher-ruitenwassers

Voor jou getest: de Kärcher-ruitenwassers

Samen met blogster Jeanne mocht ik een Kärcher-ruitenwasser testen. Jeanne gaat aan de slag met de WV6 Premium en ikzelf mag mijn mening geven over het kleinere broertje, de WV2 Premium Plus. Of we tevreden zijn van het resultaat. Let’s check!Kärcher WV6 Premium:...

Laurastar-stoomreiniger en -stoomgenerator uitgetest

Laurastar-stoomreiniger en -stoomgenerator uitgetest

Properheid en hygiëne zijn cruciaal in mijn gezin. Daarom hecht ik veel belang aan het kopen van degelijk schoonmaak- en reinigingstoestellen, die echt verschil maken in huis. Onlangs mocht ik met veel enthousiasme de Laurastar IZZI-stoomreiniger en de Lift Xtra...