Home    Thuis    Welke e-reader past helemaal bij jou?

Welke e-reader past helemaal bij jou?

Wie van lezen houdt, kent het probleem maar al te goed: je sleept overal loodzware boeken mee naartoe. Wanneer je voor een paar dagen op pad gaat, is de kans zelfs groot dat je meerdere exemplaren meesleurt. Want je wil natuurlijk niet zonder leesmateriaal vallen onderweg … Gelukkig bestaat daar intussen een handige oplossing voor: een e-reader is immers superlicht en biedt plaats voor tientallen boeken. Zo heb je je volgende boek altijd bij de hand én je nek, schouders en rug zullen je dankbaar zijn. Maar welke e-reader past nu perfect bij jouw leef-, reis en leesgewoontes? Wij pluizen het voor je uit.

Door Vanden Borre Magazine

door | 13 juli | Thuis

Waarom geen tablet?

Een e-reader en tablet lijken zeker op elkaar, maar ze hebben heel andere functionaliteiten. Met een tablet kan je apps gebruiken om je e-mails te lezen, te surfen op het internet, spelletjes te spelen, televisie te kijken … Het heeft een kleurenscherm en het beschikt over audio. Dat is meteen het grootste verschil met een e-reader: die heeft een monochroom kleurenscherm, waardoor de leeservaring op papier nagebootst wordt, en beschikt niet over audio. Je kan op een e-reader alleen lezen, door artikels scrollen en notities maken.

Maar dat zorgt er dan wel weer voor dat het minder vermoeiend is voor je ogen – die al genoeg te verduren krijgen van andere schermen – en dat de batterij een pak langer meegaat. Tot zelfs enkele weken! Van een win-win gesproken!

KOBO CLARA HD

Wil jij een basic e-reader die vooral niet te veel ruimte inneemt? Dan zit je goed met de KOBO Clara HD. Met z’n 6 inch neem je hem makkelijk overal mee naartoe.

KOBO LIBRA H2O

Ben jij zo’n boekenwurm die OVERAL wil lezen? Ook in bad en naast het zwembad? Dan speel je best op zeker met een waterdicht exemplaar!

KOBO FORMA

Met een scherm van 8 inch valt deze e-reader al iets groter uit, maar hij is wel vederlicht. Bovendien is ook deze e-reader waterdicht. Voor lezers die zich nergens door laten tegenhouden.

Meer informatie over onze producten en diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

KOBO CLARA HD BLACK

KOBO LIBRA H2O WHITE

KOBO FORMA 8GB

In hetzelfde thema

Je gegevens overzetten naar een nieuwe Mac

Je gegevens overzetten naar een nieuwe Mac

Heb je net een nieuwe Apple Mac gekocht en wil je al je documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen overzetten? De Migratie-assistent kopieert al je bestanden van je oude Mac naar je nieuwe. Zo hoef jij dat niet handmatig te doen.Stap 1: de computers...

Bose QuietComfort Earbuds II uitgetest

Bose QuietComfort Earbuds II uitgetest

Ik ben een echte liefhebster van dancemuziek en mocht enkele weken doorbrengen met de draadloze Bose QuietComfort Earbuds II. Deze prachtige high-end oortjes zitten perfect in mijn oren bij eender welke activiteit: bij het sporten, bij het schoonmaken of bij het...

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900Dit is de test waar ik de afgelopen maanden eerlijk gezegd het meest naar heb uitgekeken: de Bose Smart Soundbar 900! Tovert hij mijn woonkamer samen met de Bose Bass Module 700 om tot een bioscoop? Je ontdekt het...