Home    Thuis    Welke e-reader past helemaal bij jou?

Welke e-reader past helemaal bij jou?

Wie van lezen houdt, kent het probleem maar al te goed: je sleept overal loodzware boeken mee naartoe. Wanneer je voor een paar dagen op pad gaat, is de kans zelfs groot dat je meerdere exemplaren meesleurt. Want je wil natuurlijk niet zonder leesmateriaal vallen onderweg … Gelukkig bestaat daar intussen een handige oplossing voor: een e-reader is immers superlicht en biedt plaats voor tientallen boeken. Zo heb je je volgende boek altijd bij de hand én je nek, schouders en rug zullen je dankbaar zijn. Maar welke e-reader past nu perfect bij jouw leef-, reis en leesgewoontes? Wij pluizen het voor je uit.

Door Vanden Borre Magazine

door | 13 juli | Thuis

Waarom geen tablet?

Een e-reader en tablet lijken zeker op elkaar, maar ze hebben heel andere functionaliteiten. Met een tablet kan je apps gebruiken om je e-mails te lezen, te surfen op het internet, spelletjes te spelen, televisie te kijken … Het heeft een kleurenscherm en het beschikt over audio. Dat is meteen het grootste verschil met een e-reader: die heeft een monochroom kleurenscherm, waardoor de leeservaring op papier nagebootst wordt, en beschikt niet over audio. Je kan op een e-reader alleen lezen, door artikels scrollen en notities maken.

Maar dat zorgt er dan wel weer voor dat het minder vermoeiend is voor je ogen – die al genoeg te verduren krijgen van andere schermen – en dat de batterij een pak langer meegaat. Tot zelfs enkele weken! Van een win-win gesproken!

KOBO CLARA HD

Wil jij een basic e-reader die vooral niet te veel ruimte inneemt? Dan zit je goed met de KOBO Clara HD. Met z’n 6 inch neem je hem makkelijk overal mee naartoe.

KOBO LIBRA H2O

Ben jij zo’n boekenwurm die OVERAL wil lezen? Ook in bad en naast het zwembad? Dan speel je best op zeker met een waterdicht exemplaar!

KOBO FORMA

Met een scherm van 8 inch valt deze e-reader al iets groter uit, maar hij is wel vederlicht. Bovendien is ook deze e-reader waterdicht. Voor lezers die zich nergens door laten tegenhouden.

Meer informatie over onze producten en diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

KOBO CLARA HD BLACK

KOBO LIBRA H2O WHITE

KOBO FORMA 8GB

In hetzelfde thema

Voetbal kijken op groot scherm?

Voetbal kijken op groot scherm?

Het EK is het ideale moment om een nieuwe tv in huis te halen die groot en goed genoeg is om samen van de mooiste voetbalwedstrijden te genieten. Neo QLED of OLED-schermtechnologie? Aan jou de keuze! Laat je inspireren door de tv’s die onze experts voor jou...

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Je televisie is niet langer een eenvoudig scherm maar een deel van je interieur, een bron van entertainment, een manier om met vrienden en familie te communiceren of met collega’s samen te werken. Neo QLED, de nieuwste schermtechnologie van Samsung, is ontwikkeld als...

6 dingen die je moet weten over OPPO Find X3

6 dingen die je moet weten over OPPO Find X3

Na de lancering van de smartphone serie Find X en Find X2 gooit OPPO opnieuw hoge ogen met Find X3. Ontdek de 6 voornaamste troeven van de Find X3 Pro, die het op vele vlakken beter doet dan zijn voorgangers ... Een groot scherm Het toestel heeft een 6,7 inch...

Hoe sluit je een computer aan op een tv?

Hoe sluit je een computer aan op een tv?

Fan van Youtube? En wil je je video's heel graag op een groter scherm bekijken? Of beluister je je Spotify-playlists vanaf je computer, terwijl je tv eigenlijk uitstekende luidsprekers heeft? En als je je pc nu eens zou aansluiten op je tv? Wij hebben daarvoor enkele...