Een zalige kerst voor de buis

Leve de vakantie! Eindelijk tijd om met het gezin te cocoonen en te genieten van een leuke romantische film vol emoties en de magie van Kerstmis!

Director’s cut

Een film bekijken, oké, maar dan wel zoals de regisseur hem voor ogen had! Op je Philips 55POS9002/12 is elk beeld rijk, dynamisch en ongelooflijk gedetailleerd. De huidtinten zijn natuurlijk, het contrast hoog, de kleuren intens en de zwarttinten … donker als de nacht.

Het geluid? Dat doordringt de ruimte dankzij de krachtige bassen en de perfect heldere dialogen. Einde van de voorstelling? In de Google Play Store of de Philips-apps kies je meteen je volgende filmmoment, of een leuke game, wat muziek of de ideale app voor een geslaagde vakantiedag.

philips, qled, tv, kerstfilms

Videomuur

Je tv aan de muur hangen, op een elegante manier? Kinderspel met de draaibare THIN 545-muurbeugel van Vogel. Met deze ultradunne oplossing hangt je tv op slechts 3,5 cm van de wand. Deze stevige beugel voor flatscreens van 102 tot 165 cm (tot 25 kg) kan 180° draaien en tot 20° kantelen.  Verkrijgbaar in zwart of wit.

muurbeugel, vogel, black, adapter

Zuiver geluid en krachtige bassen

Een discrete en elegante soundbar? De SoundTouch 300 van Bose beantwoordt perfect aan die beschrijving. Maar klinkt hij ook goed? Absoluut: het systeem is uitgerust met de nieuwste technologieën voor een zuiver, kamervullend geluid, of je nu muziek beluistert of naar een film of de tv kijkt.

En wat als je de draadloze Acoustimass 300-basmodule toevoegt? Dan ervaar je pas echt hoe krachtig en intens lage tonen kunnen zijn. De QuietPort-technologie gaat zowat elke vervorming tegen en creëert een geluid met een ongelooflijke diepgang.

De drie troeven van Qled-tv’s

  • Q Picture: een uitzonderlijke beeldkwaliteit en buitengewone, levensechte kleuren, dat is de eerste troef van de Samsung QE55Q7F Qled. Je ontdekt er plots details mee in je favoriete James Bondfilm die je nooit eerder waren opgevallen.
  • Q Style: de volmaakte integratie van je toestel in je interieur. Spitstechnologie is nog voorbeeldig mooi ook.
  • Q Smart: garandeert een naadloze koppeling tussen je tv en allerlei randapparaten. Dat spreek voor zich!

samsung, Qled, tv

Ontdek nog meer toestellen voor een zalige kerst in het Vanden Borre wintermagazine.

Gerelateerde posts