Voor jou getest : Babyliss Air Wand

Heb jij een weelderige haardos die maar moeilijk droogt of wil je je krullen laten verdwijnen met je haardroger ? Dan is deze 3-in-1-haardroger iets voor jou ? Niet alleen droogt hij je haren in een sneltempo, maar hij maakt bovendien ook je haar glad en stijl voor een optimaal resultaat. Ik heb hem alvast getest en goedgekeurd ! Lees hieronder meer.

Door

Nele

door | 17 mei | Schoonheid & Welzijn

Unboxing

Laten we eerlijk zijn, een elegantere haardroger zal je niet gauw vinden! Met zijn blauwe kleur en gouden details lijkt dit apparaat op het eerste gezicht een hoogwaardig product aan een schappelijke prijs.  
 
De doos heeft hetzelfde ontwerp als het apparaat: blauw met gouden details. Binnenin vind je de Air Wand en de 2 koppen, die elk een andere functionaliteit bieden. 

Het opzetstuk aan de rechterkant dient om je haar te stijlen. Het is eigenlijk een stijltang met een rij keramische plaatjes om je haar te stijlen terwijl hij het vanaf de wortel droogt. Het opzetstuk aan de linkerkant is om volume in je haar te brengen. Het is een gebogen borstel die de ontwarrende en glanzende borstelharen combineert om volume en glans te geven. Dit is het opzetstuk dat ik het liefst gebruik, omdat mijn haar op zichzelf al heel stijl is en ik juist op zoek ben naar meer glans en volume.

De test

De haardroger heeft drie instellingen voor luchtstroom en vier voor temperatuur. Voor ieder wat wils, dus. Je kunt deze luchtstromen en temperaturen aanpassen zoals je zelf wilt om te ontdekken wat het beste bij jouw haar past. 

De lampjes bovenaan geven de temperatuur aan:   

  • Eén rood lampje = lage temperatuur  
  • Twee rode lampjes = gemiddelde temperatuur  
  • Drie rode lampjes = hoge temperatuur  
  • Vier blauwe lampjes = koude temperatuur

De onderste geven de luchtstroominstellingen aan:  

  • Eén blauw lampje = minimale stroming  
  • Twee blauwe lampjes = gemiddelde stroming  
  • Drie blauwe lampjes = maximale stroming

Je kunt kiezen voor de laagste temperatuur en de hoogste luchtstroomstand of de hoogste temperatuur en het laagste luchtstroomstand. Deze haardroger is echt geschikt voor alle haartypes. Persoonlijk hou ik er niet van wanneer de temperatuur te hoog is, dus gebruik ik meestal de medium temperatuur en maximale luchtstroomstand. Toch is het de moeite waard om te weten dat deze haardroger geen thermische schade veroorzaakt, omdat de temperatuur constant wordt geregeld. De temperatuur varieert zelfs zachtjes tussen warm en koud dankzij de Ultra Care-modus om je haar nog beter te beschermen. Activeer deze modus door de temperatuurregelknop ingedrukt te houden.

Ik heb erg dik, halflang haar en het duurt meestal minstens 20 minuten om mijn haar helemaal droog te krijgen met een traditionele haardroger. Met de Air Wand en zijn maximale stroom van 123 km/u heb ik maar 15 minuten nodig en is mijn haar zijdezacht, glanzend en volumineus 

Deze haardroger is ook ideaal voor mensen die last hebben van pluizig haar. Hij is uitgerust met een geavanceerd dubbel ionensysteem dat positieve en negatieve ionen combineert om pluizig en springerig haar te voorkomen. Echt praktisch!  

Last but not least: de Air Wand weegt maar 380 gram! Zoals we allemaal weten, kan het drogen van je haar een moeizaam proces zijn met een zware, logge haardroger. Vaak eindig je met een pijnlijke arm, maar dat is niet het geval met deze Air Wand. Hiervoor alleen al zou ik hem zonder twijfel aanbevelen. 

Bonuspunt: zie je het gouden gedeelte aan de onderkant van de haardroger? Dat is gewoon het verwijderbare magnetische filter dat voorkomt dat de haardroger je haar opzuigt zoals sommige traditionele modellen doen. Als je lang haar hebt, is dat een revolutie!  

Verdict

Als je op zoek bent naar een 3-in-1-haardroger die aan al je noden voldoet, kan ik jullie deze haardroger warm aanbevelen. Snel drogen: check. Geen pluizig haar: check. zijdezacht haar: check, volume: check. Persoonlijk ben ik een grote fan van BaByliss haardrogers, ik gebruik hun föhnborstels al en ik ben nooit teleurgesteld.  

Dit apparaat heeft alles wat ik zoek: ergonomisch ontwerp, volumeborstel en temperatuurinstellingen. Wat wil je nog meer?

+ Meerdere instellingen voor luchtstroom en temperatuur
+ Zeer elegante haardroger
+ 2,5 m lang snoer
+ Weegt niet meer dan 380 g
+ Snel en krachtig drogen (123 km/u)
+ Inclusief 2 koppen
+ Droogt, steilt en stylet het haar
– Het snoer draait niet mee en volgt je bewegingen niet
– Het apparaat wordt warm rond de koppen, waardoor ze moeilijk te verwijderen zijn 

BaByliss Air Wand-haardroger

In hetzelfde thema


Voor jou getest : LG OLED G4 65’’

Voor jou getest : LG OLED G4 65’’

Ik heb de kans gehad om de nieuwe OLED TV G4 65 inch (164 cm) van LG te testen. Het toestel belooft prestaties van de bovenste plank met een nieuwe Alpha11-processor en een verbeterd beeldscherm. Meer weten? Lees dan verder.Look  Hoewel je de tv makkelijk op een...

Getest: de Samsung Galaxy S24

Getest: de Samsung Galaxy S24

Dol op alles wat te maken heeft met technologie en innovatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn ervaring met de gloednieuwe reeks smartphones van Samsung, de Samsung Galaxy S24. Stel je even een magische koffer voor waarin...

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Welkom in de wereld van de Lenovo M11-tablet! Met zijn grote scherm van 11 inch en zijn handige functies is deze tablet veel meer dan gewoon een gadget. In deze blogpost ontdek je waarom ik deze tablet een echte must-have vind. Eerste blik op de tablet Als ik de doos...