Alles aan de kant, steelstofzuiger aan… en poetsen maar!

Het feest is al voorbij… Hoe leuk en onvergetelijk het ook was, vandaag is het poetsen geblazen. Gelukkig is dat met een stevige steelstofzuiger zo gepiept.

Door Vanden Borre Magazine

door | 3 januari | Thuis

Nilfisk: robuust en wendbaar

De nieuwe draadloze steelstofzuiger Nilfisk S1 Pet Care  (500 W) biedt een perfecte mix van comfort en kracht. Met zijn doordachte handgreep en lage gewicht stofzuig je makkelijk onder zetels en bedden en reinig je vlot de bovenkant van kasten en planken. Via het led-display schakel je moeiteloos tussen de modi voor harde vloeren en tapijt. Koppel met één klik de zuigstang los en gebruik een van de mondstukken voor lastige hoekjes en spleten. Na een korte laadbeurt (minder dan 2 uur) kan je tot 1 uur ononderbroken doorwerken. Echt een prima cadeau voor wie bij het poetsen zijn of haar rug graag maximaal wil sparen.

AEG: de groene energiebom

In Automodus stelt de AEG 8000 Ultimate Green zijn zuigkracht automatisch in op het type vloer. Tegelijk wordt het energieverbruik geoptimaliseerd. Fijn stof of grover vuil, het parketmondstuk UltimatePower verwijdert het in één vloeiende beweging. Door de geïntegreerde ledverlichting van deze steelstofzuiger zie je extra goed wat je doet. Lege batterij? Je kan de Li-ion HD-accu van 2500 mAh verwisselen en zo je autonomie verdubbelen. Dit ultieme groene toestel bestaat voor 65% uit gerecyclede kunststof en de innovatieve hogesnelheidsmotor gaat erg lang mee.

Samsung Jet: geen vuiltje aan de lucht

De draadloze Jet-serie van Samsung staat voor krachtige, gebruiksvriendelijke en wendbare 2-in-1 steelstofzuigers. Je geniet van innovatieve technologie met gestroomlijnde toptoestellen die er ook nog eens fantastisch uitzien. Dankzij het aangename lichtgewicht ontwerp worden je polsen minimaal belast. Het bijzonder efficiënte multicyclonische systeem, Jet Cyclone, garandeert een onberispelijke en intensieve reiniging met behoud van de luchtkwaliteit. De Li-ionbatterij laat een poetsbeurt toe van liefst 60 minuten en met de reservebatterij kan je de schoonmaaktijd eenvoudig verdubbelen. Steunend op de duurzame technologie van Samsung levert je stofzuiger tot 500 cycli lang 70% van zijn oorspronkelijke prestaties. Je ontvangt bovendien 10 jaar garantie op de Digital Inverter Motor. Je kan het oplaadstation aan de muur bevestigen. Of je haalt de batterij eruit en laadt haar op waar dat jou het best uitkomt.

De complete schoonmaakhulp, goed voor alle werk

De Jet 75E Complete is een toegankelijk basismodel met een zuigkracht tot 200 W, een HEPA-filtratiesysteem en een stofreservoir van 0,8 liter. Hij weegt amper 2,57 kg en de geïntegreerde kruimeldief ligt met zijn 1,66 kg uitstekend in de hand. Met de Turbo Action Brush, de Soft Action Brush en de Pet Tool maak je een grote diversiteit aan oppervlakken weer helemaal kraaknet. En je krijgt er nog wat handige opzetstukken bovenop. Goed om weten: op het digitale display van deze steelstofzuiger kies je tussen 3 zuigkrachtniveaus. In eco-modus heb je een autonomie van een uur, in turbomodus 20 minuten.

In het Vanden Borre Magazine en op vandenborre.be vind je nog veel meer gebruiksvriendelijke draadloze steelstofzuigers.

NILFISK STEELSTOFZUIGER S1 PET CARE PLUS

​AEG STEELSTOFZUIGER 8000 ULTIMATE GREEN AP81P25GRN

SAMSUNG STEELSTOFZUIGER Jet 75E Complete VS20B75ACR5/WA

In hetzelfde thema

Voor jou getest : LG OLED G4 65’’

Voor jou getest : LG OLED G4 65’’

Ik heb de kans gehad om de nieuwe OLED TV G4 65 inch (164 cm) van LG te testen. Het toestel belooft prestaties van de bovenste plank met een nieuwe Alpha11-processor en een verbeterd beeldscherm. Meer weten? Lees dan verder.Look  Hoewel je de tv makkelijk op een...

Getest: de Samsung Galaxy S24

Getest: de Samsung Galaxy S24

Dol op alles wat te maken heeft met technologie en innovatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn ervaring met de gloednieuwe reeks smartphones van Samsung, de Samsung Galaxy S24. Stel je even een magische koffer voor waarin...

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Welkom in de wereld van de Lenovo M11-tablet! Met zijn grote scherm van 11 inch en zijn handige functies is deze tablet veel meer dan gewoon een gadget. In deze blogpost ontdek je waarom ik deze tablet een echte must-have vind. Eerste blik op de tablet Als ik de doos...