Home    Schoonheid & Welzijn    Een week met het Braun Series 9 Pro 9475CC-scheerapparaat

Een week met het Braun Series 9 Pro 9475CC-scheerapparaat

Een scheerapparaat dat zorg draagt voor de gevoelige huid is essentieel. Zeker als je hem vaak gebruikt. Mijn man was dan ook blij te horen dat hij een scheerapparaat mocht testen dat speciaal ontworpen is voor de gevoelige huid en dat onberispelijke resultaten levert: de Braun Series 9 Pro 9475 CC. Maar is hij overtuigd? Ik vertel je alles in dit artikel!
DoorJeanne Poma

Unboxing

braun

Ik maak de doos gretig open en ontdek het scheerapparaat met al z’n toebehoren. Ik vind het design super en mijn man waardeert de grip. Er is een zeer intuïtieve gebruikershandleiding met afbeeldingen. We hebben het scheerapparaat in 30 seconden opgeladen.

Dit zit er in de doos:

  • Een handleiding voor het scheerapparaat en het laadstation
  • Een stevig reisetui om het scheerapparaat mee te nemen op vakantie
  • Het Braun Séries 9 Pro 9475 CC-scheerapparaat
  • Een laadstation
  • Een oplader
  • Een recipient met vloeistof om het scheerapparaat te onderhouden

Het ideale scheerapparaat voor de gevoelige huid

braun

Het contact van het scheerapparaat op de huid is echt aangenaam. Je hoeft geen sterke druk uit te oefenen om alle haren te scheren, van de kortste tot de dikste.

Hoe komt dat? Ik weet dat de mesjes 10.000 trillingen per minuut maken om een ​​echt kussen te kunnen creëren, dat over de huid gaat schuiven. Bovendien is het scheermes intelligent: met AutoSense-technologie kan het de dichtheid van de haren herkennen om de druk aan te passen!

Onberispelijke resultaten op een baard van meerdere dagen

Bij het trimmen van zijn baard gaat mijn man nauwkeurig te werk. Maar soms laat hij zijn baard enkele dagen staan. Zeker tijdens het telewerken! Gelukkig is het Braun 9475 CC-scheerapparaat uitgerust met een kleine trimmer die korte of lange haren vastpakt, zelfs voor een baard van 1, 3 of 7 dagen.

Goed om te weten: een precisieschakelaar wordt gebruikt om de scheerkop te vergrendelen. Zo heeft mijn man volledige controle over het scheren op moeilijke gebieden zoals de neus en nek.

Scheerapparaat met oplaadbaar reisetui

De batterij gaat echt lang genoeg mee voor meerdere scheerbeurten zonder opladen. Maar de echte meerwaarde van het Braun 9475 CC-scheerapparaat is dat het wordt geleverd met een oplaadbaar reisetui. Dat is alles wat je nodig hebt voor de feestdagen! Bovendien is de doos elegant en stevig om het scheermes goed te beschermen.

braun

Een uitstekende scheerhygiëne

Nog een voordeel van dit model? De reinigingsvloeistof. Geïntegreerd in het laadstation, selecteert het automatisch het programma dat het scheerapparaat nodig heeft. Hierdoor kunnen de messen worden gereinigd en gesmeerd. Het verlengt de levensduur van het scheermes en, belangrijker nog, het zorgt ervoor dat mijn man het wil blijven gebruiken.

Positieve en negatieve punten

Na een week gebruik is mijn man blij met zijn zachte, onberispelijke huid. Hij probeerde zelfs nieuwe baardstijlen uit! Het Braun Series 9 Pro 9475 CC-scheerapparaat biedt een snelle en effectieve oplossing voor mannen met een gevoelige huid.

Kort samengevat:

+ : Het scheerapparaat houdt rekening met je huid en de dikte van je baard

+ : Het oplaadetui waarmee je het scheerapparaat overal kan opladen

+ : De autonomie

+ : De eenvoudige reiniging

+ : Geleverd met een tondeuse

+ : Je kan het onder de douche gebruiken

– : Eerlijk, ik heb er geen gevonden

braun

Braun Series 9 Pro 9475 CC 

In hetzelfde thema

Getest: het Ultimate Experience-gamma van Rowenta

Getest: het Ultimate Experience-gamma van Rowenta

Mijn collega’s en ikzelf tutten onszelf graag op in het weekend en ook in de week moet het vooral snel en efficiënt verlopen, vooral bij ons kapsel 🤩 Maar welke toestellen zijn hiervoor ideaal? Samen hebben we het nieuwe Ultimate Experience-gamma van Rowenta...

Hoog tijd voor een slim horloge

Hoog tijd voor een slim horloge

Zo maar wat bewegen is niet meer van deze tijd. Sta je een beetje bewust in het leven, dan draag je tegenwoordig bij al je fysieke inspanningen én in rust een smartwatch om de pols. Op die manier ontsnapt niets nog aan je aandacht. En dat is uitstekend nieuws, want zo...