Met deze inbouwvaatwassers wordt de vaat doen echt plezant

Ben je nog volop aan het nagenieten van een heerlijke maaltijd? Zalig, maar wie bekommert zich om de vuile vaat? Wel, met deze inbouwvaatwassers behoort deze tijdrovende en vervelende taak voorgoed tot het verleden. Bovendien zijn ze stuk voor stuk ook nog eens behoorlijk milieubewust.

Door Vanden Borre Magazine

door | 29 februari | In de keuken

Whirlpool: een oogverblindende glans

Dankzij de 6TH Sense-technologie van Whirlpool kiest deze inbouwvaatwasser automatisch het aangewezen programma: intelligente sensoren analyseren gedurende de hele cyclus de vloeibare en vaste vervuiling en passen continu de vereiste temperatuur, hoeveelheid water en tijd aan. PowerClean Pro verwijdert zelfs het hardnekkigste vuil, zonder dat je moet voorspoelen. Zo krijg je dubbel zo snel en met 50% minder water en elektriciteit een stralend schone vaat. In de veelzijdige MaxiSpace-kuip kan je in het onderste rek moeiteloos borden met een diameter tot 32 cm kwijt, terwijl het middelste rek ideaal is voor bordjes tot 19 cm. Het derde SpaceClean-rek – met ultrakrachtige geïntegreerde waterstralen – werd speciaal schuin geplaatst om vlot je mokken, kommen en glazen te kunnen laden. NaturalDry opent vanzelf de deur van je afwasmachine aan het einde van het programma, voor een efficiëntere en meer natuurlijke droging.

 

ComfortLift van AEG: je vaat komt naar je toe

Deze inbouwvaatwasser is uitgerust met de unieke functie ComfortLift van AEG: een speciaal ontworpen mechanisme tilt de onderste mand tot op een comfortabele werkhoogte. Dankzij het soepele schuifmechanisme hoef je je bij het vullen en leegmaken van je afwasmachine dus niet langer te bukken. Met een maximale capaciteit van 18 kg maakt dit toestel je dagelijkse leven een pak makkelijker en dat vele jaren lang.

Goed om te weten: de intelligente functie QuickSelect helpt je het meest ecologische programma te selecteren en ook efficiënt in te plannen, in functie van de hoeveelheid vaat, het tijdstip en de vuilgraad.

 

Duurzaam proper met een inbouwvaatwasser van Haier

Laat de keuze van het juiste programma maar over aan je vaatwasser! Dit slimme model van Haier verbruikt minder water en haalt toch 60% snellere en betere resultaten. Wil je nog meer energie besparen? Bepaal dan via de hOn-app het beste moment om de cyclus te starten. Zo comfortabel kan het zijn: na afloop opent de deur van je afwasmachine zich automatisch, waardoor je vaat alvast kan beginnen te drogen.

 

 

In het Vanden Borre Magazine en op vandenborre.be vind je nog veel meer intelligente en energiebesparende vaatwassers.

WHIRLPOOL INBOUWVAATWASSER W8I HF58 TUS MAXI SPACE

AEG INBOUWVAATWASSER FSE94848P COMFORTLIFT

HAIER INBOUWVAATWASSER XS 6B0S3FSB

In hetzelfde thema

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Welkom in de wereld van de Lenovo M11-tablet! Met zijn grote scherm van 11 inch en zijn handige functies is deze tablet veel meer dan gewoon een gadget. In deze blogpost ontdek je waarom ik deze tablet een echte must-have vind. Eerste blik op de tablet Als ik de doos...

Getest: de Samsung Galaxy S24

Getest: de Samsung Galaxy S24

Dol op alles wat te maken heeft met technologie en innovatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn ervaring met de gloednieuwe reeks smartphones van Samsung, de Samsung Galaxy S24. Stel je even een magische koffer voor waarin...