Getest: het Ultimate Experience-gamma van Rowenta

Mijn collega’s en ikzelf tutten onszelf graag op in het weekend en ook in de week moet het vooral snel en efficiënt verlopen, vooral bij ons kapsel 🤩 Maar welke toestellen zijn hiervoor ideaal? Samen hebben we het nieuwe Ultimate Experience-gamma van Rowenta uitgetest: een haardroger, een stijltang/krultang en een warme luchtborstel. Wil je graag weten of deze toestellen goed scoren en of ons haar mooi gestyled werd? Lees er alles over!

Par Shana

door | 17 mei | Schoonheid & Welzijn

Onze eerste indruk

Toen mijn collega’s, Samia, Dounia, Jeanne en ikzelf de verschillende dozen openden, waren we meteen verkocht: zo’n professionele en moderne toestellen, waw! Hopelijk zijn ze ook héél efficiënt en worden wij letterlijk omvergeblazen. We zijn echt zo benieuwd naar deze toppers! Jij ook?

Haardroger

Deze haardroger zou de natuurlijke schoonheid van mijn haar verbeteren. En dat klopt ook volkomen! Na het haardrogen bekijk ik mezelf in de spiegel en zie hoe mijn haar mooi glanst. Ik heb ook vaak last van statische elektriciteit in mijn haar, maar met deze haardroger is mijn kapsel nu perfect glad zonder dat het elektrisch geladen is.

Dankzij de handige knopjes met de 3 temperatuur- en snelheidsinstellingen heb ik mijn haarstylingsbeurt zelf in de hand. Ik zet temperatuur en de snelheid op het hoogste niveau en mijn haar is op 3 minuutjes helemaal droog! Dit is voor mij de haardroger bij uitstek: compact, héél licht en gebruiksvriendelijk.

Stijltang/krultang

Deze stijltang is echt perfect om de mooie krullen van Dounia glad te strijken zonder haar haar te beschadigen. Dankzij het laagje keratine op de platen, glijdt deze stijltang vlotjes over Dounia haar lange lokken zonder dat ze hoeft te trekken. Bovendien blijft haar mooie haardos er gezond uitzien en neemt het in glans toe. Het lijkt wel alsof ze net uit het kapsalon is gestapt. Oordeel zelf maar!

Je kan dit Rowenta-toestel ook gebruiken als krultang. En met zijn 5 temperatuurinstellingen van 120° tot 200° kan jij zelf instellen hoe warm het toestel moet zijn. Hoe dikker en kroezer je haar, hoe warmer je de temperatuur moet regelen. Onze blogster Jeanne heeft lang dun haar en heeft de temperatuur dus lager gezet, op zo’n 180°C. Maar deze stijltang/krultang is wel geschikt voor alle haartypes. En voor zowel kort, halflang als lang haar. Het resultaat is verbluffend: zo’n prachtige golven in haar lokken!

Warme luchtborstel

Deze handige en roterende warme luchtborstel van Rowenta is echt ideaal om Samia haar krullen om te toveren in een gladde haardos met echt veel volume. Deze borstel is een all-in-1, hij droogt en brengt het golvend haar van Samia tegelijkertijd in vorm. Deze borstel is eenvoudig te gebruiken en beschikt over uitstekende stylingsopties zodat de temperatuur en de snelheid zich automatisch aanpassen aan Samias wensen. En dankzij de 2 pijltjes op het handvat kan Samia zelf beslissen of de borstel naar binnen of naar buiten draait, ze kan dus meer variatie brengen in haar brushings en moet dus zelf haar pols niet draaien.

Goed om te weten: er zijn 2 extra bijgeleverde borstels in de doos die geschikt zijn voor elk haartype. Samia heeft de borstel voor dun haar gebruikt en het resultaat is verbluffend: haar haar is glanzend, zijdezacht, haar krullen zijn helemaal weg en ze heeft ook geen last van statische elektriciteit. Kortom, ze heeft geen haardroger meer nodig in het ene hand en een rolborstel in de andere hand, deze warme luchtborstel van Rowenta neemt alles voor zijn rekening!

Ons verdict

Wij zijn echt fan! Het nieuwe Ultimate Experience-gamma is een zegen voor ons haar. Deze Rowenta-toestellen zijn stuk voor stuk professionele stylingtools die onze dagelijkse verzorgingsroutine makkelijker maken, vooral ’s ochtends al het snel moet gaan ! We zijn echt aangenaam verrast door de mooie resultaten en wat een tijdswinst in de badkamer. Bedankt Rowenta, onze kapsels zien er prachtig uit!

ROWENTA HAARDROGER CV9920

ROWENTA STIJLTANG SF8230F0

ROWENTA WARME LUCHTBORSTEL CF9625FO

In hetzelfde thema

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Welkom in de wereld van de Lenovo M11-tablet! Met zijn grote scherm van 11 inch en zijn handige functies is deze tablet veel meer dan gewoon een gadget. In deze blogpost ontdek je waarom ik deze tablet een echte must-have vind. Eerste blik op de tablet Als ik de doos...

Getest: de Samsung Galaxy S24

Getest: de Samsung Galaxy S24

Dol op alles wat te maken heeft met technologie en innovatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn ervaring met de gloednieuwe reeks smartphones van Samsung, de Samsung Galaxy S24. Stel je even een magische koffer voor waarin...