Home    Thuis    Getest: de Bissell MultiReach Active 2907N-steelstofzuiger

Getest: de Bissell MultiReach Active 2907N-steelstofzuiger

Ik ben echt een grote fan van steelstofzuigers en onlangs mocht ik een nieuwe Bissell-stofzuiger bij mij thuis uittesten. De 2907N Multireach Active is een 2-in-1 steelstofzuiger die helpt om snel en in alle eenvoud alle vloertypes te stofzuigen in een handomdraai. Benieuwd of ik tevreden ben over mijn nieuwe schoonmaakpartner? Check mijn artikel!

Door Shana

door | 21 juni | Thuis

Multifunctioneel ontwerp

Ik kan hem ook snel in een handstofzuiger veranderen om mijn stoffen autostoelen, trappen en andere zachte oppervlakken in mijn huis te stofzuigen. En ik kan hem ook gebruiken als verlengstuk om elke ruimte van onder tot boven te reinigen, zelfs in moeilijk bereikbare plekken, zoals mijn deurlijsten of de hoeken van mijn plafond. Mijn meubels stofvrij maken, doe ik aan de hand van de afstofborstel en met de spleetzuigmond verwijder ik kruimeltjes uit mijn zetel. Keihandig! Die accessoires kan ik direct aan de muurbevestiging en oplaadstation van het toestel bewaren. Zo heb ik bij de volgende schoonmaakbeurt alles mooi op één plek.

Eenvoudige bediening

Persoonlijk vind ik deze Bissell-stofzuiger ook uiterst wendbaar en eenvoudig te bedienen. Op het handvat kan ik via 3 verlichte balkjes zien of mijn stofzuiger nog steeds goed opgeladen is. En ik kan er ook de zuigkracht aanpassen via de glijknop: 1 verlicht balkje is genoeg voor mijn parket en 2 verlichte balkjes is ideaal voor mijn tapijten.

Elk stofje weg dankzij Bissell

Elk oppervlak schoonmaken met één toestel? Da’s perfect mogelijk dankzij de reinigingsvoet die verschillende vloeroppervlakken zoals tapijt, tegels en houten vloeren makkelijk reinigt. En dankzij de handige ingebouwde ledverlichting in de voet zie ik echt geen vuiltje over het hoofd, zelfs niet in donkere plekken. Echt praktisch in de hoeken van de plinten in mijn keuken, bijvoorbeeld.

Voor lang haar en dierenhaartjes

De Bissell MultiReach Active 21 V zorgt voor een superefficiënte en klitvrije reiniging. En da’s echt goed nieuws voor iemand als ik met een lange haardos. Ik haat het als mijn losse haartjes rondslingeren op de vloer en met deze borstel blijft mijn haar niet gewikkeld rond de borstel. Bovendien werd deze steelstofzuiger uitgevoerd met een anti-huisdierharenrol, zodat kleine haartjes worden opgezogen en ik er geen met de hand hoef weg te trekken uit de borstel. Elk haartje vliegt rechtstreeks in het stofreservoir.

Makkelijk te onderhouden

Na het stofzuigen kan ik deze Bissell-stofzuiger makkelijk onderhouden dankzij het Easy Empty-stofreservoir. Ik kieper alle stofresten in de vuilbak zonder in contact te komen met het stof en zonder alles vuil te maken.

Waarom deze steelstofzuiger kiezen?

Met dit draadloze toestel heb ik geen gedoe meer met het snoer en het wisselen van stopcontacten. De Bissell 2907N biedt dus veel bewegingsvrijheid. En ik hoef ook geen stofzuigerzakken meer te kopen. Wanneer het reservoir vol is, leeg ik het in de vuilbak. Héél simpel, toch? Kortom, op 30 min. heb ik perfect de tijd voor al mijn schoonmaakklusjes!

BISSELL MULTIREACH 2907N

In hetzelfde thema

Een thuiskantoor op jouw maat

Een thuiskantoor op jouw maat

Of je nu studeert of thuiswerkt, je hebt sowieso nood aan een home office dat perfect op jouw noden is afgesteld. Je zorgt dus maar beter voor een technologische omkadering die je toelaat om maximaal productief te zijn. Want met het juiste materiaal in huis is het...

Test: de Sony WH-1000XM5-hoofdtelefoon

Test: de Sony WH-1000XM5-hoofdtelefoon

Test: de Sony WH-1000XM5-hoofdtelefoonElke maand krijgen we met de collega’s de mogelijkheid om een product te testen en hierover een review te schrijven. Toen ik de Sony WH-1000XM5-hoofdtelefoon op het lijstje zag staan, heb ik hem als grote muziekliefhebber zowat...

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop

Voor jou getest: de Acer Aspire Vero laptop De Aspire Vero laptop van Acer is gemaakt van gerecycled materiaal. Maar is deze laptop wel even efficiënt als duurzaam? Om dat te weten te komen, heeft onze designer Dylan hem getest. Goedgekeurd of niet? Ontdek zijn...