Getest: de Bissell MultiReach Active 2907N-steelstofzuiger

Ik ben echt een grote fan van steelstofzuigers en onlangs mocht ik een nieuwe Bissell-stofzuiger bij mij thuis uittesten. De 2907N Multireach Active is een 2-in-1 steelstofzuiger die helpt om snel en in alle eenvoud alle vloertypes te stofzuigen in een handomdraai. Benieuwd of ik tevreden ben over mijn nieuwe schoonmaakpartner? Check mijn artikel!

Door Shana

door | 21 juni | Thuis

Multifunctioneel ontwerp

Ik kan hem ook snel in een handstofzuiger veranderen om mijn stoffen autostoelen, trappen en andere zachte oppervlakken in mijn huis te stofzuigen. En ik kan hem ook gebruiken als verlengstuk om elke ruimte van onder tot boven te reinigen, zelfs in moeilijk bereikbare plekken, zoals mijn deurlijsten of de hoeken van mijn plafond. Mijn meubels stofvrij maken, doe ik aan de hand van de afstofborstel en met de spleetzuigmond verwijder ik kruimeltjes uit mijn zetel. Keihandig! Die accessoires kan ik direct aan de muurbevestiging en oplaadstation van het toestel bewaren. Zo heb ik bij de volgende schoonmaakbeurt alles mooi op één plek.

Eenvoudige bediening

Persoonlijk vind ik deze Bissell-stofzuiger ook uiterst wendbaar en eenvoudig te bedienen. Op het handvat kan ik via 3 verlichte balkjes zien of mijn stofzuiger nog steeds goed opgeladen is. En ik kan er ook de zuigkracht aanpassen via de glijknop: 1 verlicht balkje is genoeg voor mijn parket en 2 verlichte balkjes is ideaal voor mijn tapijten.

Elk stofje weg dankzij Bissell

Elk oppervlak schoonmaken met één toestel? Da’s perfect mogelijk dankzij de reinigingsvoet die verschillende vloeroppervlakken zoals tapijt, tegels en houten vloeren makkelijk reinigt. En dankzij de handige ingebouwde ledverlichting in de voet zie ik echt geen vuiltje over het hoofd, zelfs niet in donkere plekken. Echt praktisch in de hoeken van de plinten in mijn keuken, bijvoorbeeld.

Voor lang haar en dierenhaartjes

De Bissell MultiReach Active 21 V zorgt voor een superefficiënte en klitvrije reiniging. En da’s echt goed nieuws voor iemand als ik met een lange haardos. Ik haat het als mijn losse haartjes rondslingeren op de vloer en met deze borstel blijft mijn haar niet gewikkeld rond de borstel. Bovendien werd deze steelstofzuiger uitgevoerd met een anti-huisdierharenrol, zodat kleine haartjes worden opgezogen en ik er geen met de hand hoef weg te trekken uit de borstel. Elk haartje vliegt rechtstreeks in het stofreservoir.

Makkelijk te onderhouden

Na het stofzuigen kan ik deze Bissell-stofzuiger makkelijk onderhouden dankzij het Easy Empty-stofreservoir. Ik kieper alle stofresten in de vuilbak zonder in contact te komen met het stof en zonder alles vuil te maken.

Waarom deze steelstofzuiger kiezen?

Met dit draadloze toestel heb ik geen gedoe meer met het snoer en het wisselen van stopcontacten. De Bissell 2907N biedt dus veel bewegingsvrijheid. En ik hoef ook geen stofzuigerzakken meer te kopen. Wanneer het reservoir vol is, leeg ik het in de vuilbak. Héél simpel, toch? Kortom, op 30 min. heb ik perfect de tijd voor al mijn schoonmaakklusjes!

BISSELL MULTIREACH 2907N

In hetzelfde thema

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Elektro: 4 toptoestellen voor een geslaagde werkdag

Wil je de werkdag meteen goed kunnen starten en daarna ook vlot doorkomen, dan kan je wel wat gepaste ondersteuning gebruiken. Wij presenteren je vier nieuwe elektrotoestellen die absoluut top zijn in hun categorie. Van een frisse start in de badkamer tot een stevige...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Samsung Galaxy: The connected power of Galaxy

Traditiegetrouw gaf Samsung ook deze zomer weer een aantal van zijn succesvolle Galaxy-reeksen een stevige update mee. Ontdek nu waarmee de gloednieuwe plooibare smartphones Z Fold5 en Z Flip5, de verbeterde tablets van de Tab S9-serie en de stijlvolle smartwatches...

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

LG OLED EVO GALLERY DESIGN TV: onze test

De LG OLED GALLERY TV is aan de beurt om getest te worden! Meer bepaald de LG OLED 55 inch G36. De LG OLED GALLERY TV is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes: 65, 77 & 83 inch. In 2023 is dit model toe aan zijn 3e generatie. Wat hem onderscheidt van de G2 is...