Door ons getest: Samsung Galaxy Book3 Pro 360

Samsungs nieuwste laptop, de Galaxy Book3 Pro 360, belooft fabelachtige kleuren dankzij het Super Amoled-touchscreen en is uitgerust met een krachtige Intel®Core™-processor van de 13e generatie. Tijd om hem uit te testen! 
Door Jeanne Poma

door | 23 februari | High Tech

Unboxing! 

Als ik de doos open, tref ik de Samsung-laptop aan: gloednieuw, netjes ingepakt en klaar voor gebruik. In de doos zit ook een oplader (veel kleiner dan die van de andere laptops die ik recent gebruikt heb) en de befaamde stylus.  

Op visueel vlak is deze laptop alvast een pareltje. Dankzij de kleur- en materiaalkeuze heeft de Samsung Galaxy Book3 Pro 360 een vrij strakke, minimalistische look. De slanke behuizing bestaat uit stijlvol matzwart materiaal, en het scherm is groot en dun. Het toetsenbord is vrij groot en gebruiksvriendelijk dankzij het numerieke toetsenblok. Ook het grote touchpad is bijzonder praktisch. Bovendien is de laptop licht, waardoor je hem zonder problemen op je schoot kan zetten om te werken.  

Een extra pluspuntje voor de meest veeleisende gebruikers: het gewicht van de computer is goed verdeeld, waardoor je hem makkelijk met één hand opent. De Samsung Galaxy Book3 Pro 360 belooft je betrouwbare partner voor werk én privéleven te zijn. Dankzij het lichte gewicht en slanke formaat is hij dan ook de ideale metgezel op zakenreizen of vakanties 

Opstarten 

Tijd om de computer voor de eerste keer op te starten. Ik word stap voor stap door de installatie geleid en in minder dan 5 minuten is de Samsung Galaxy Book3 Pro 360 klaar voor gebruik!  

De prestaties van de Samsung Galaxy Book3 

Onder de ‘motorkap’ van de Samsung Galaxy Book3 Pro 360 vind je een Intel CoreT i7-processor van de 13e generatie. Hij is dus meer dan krachtig genoeg om te werken, te surfen en de meeste videogames te spelen. Als ik zijn vermogen test door een groot aantal programma’s tegelijk te openen, houdt de laptop stand: hij vertraagt niet en blijft stil. Perfect! 

Om de kwaliteit van het scherm te testen, besluit ik een YouTube-filmpje af te spelen. Het resultaat is overduidelijk: de beeldkwaliteit en kleuren zijn indrukwekkend. Met een resolutie van 2880 x 1800 pixels geeft het scherm de kleuren van de verschillende natuurscènes prachtig weer.  

Wat de batterijduur betreft: ik heb momenteel nog 58% over, wat overeenkomt met zo’n 4,5 uur gebruik. Je kan de computer volledig configureren zodat hij minder stroom gebruikt, bijvoorbeeld met de batterijbesparing. Die functie schiet automatisch in actie zodra de batterij nog 20% over heeft.  

De accessoires van de Samsung Galaxy Book3 

De stylus van de Samsung Galaxy Book3 Pro 360 is dun, licht en ligt gemakkelijk in de hand. Het scherm reageert perfect op de stylus, waardoor het net voelt alsof je met een gewone pen op een vel papier schrijft. Ik heb in mijn leven al verschillende stylussen uitgetest, zowel op oudere computers als op tekentablets. En ik moet zeggen, die van de  Samsung  Galaxy Book3 Pro 360 is veruit een van de comfortabelste.  

Als ik de oplader bekijk, valt meteen op hoe klein die is. Eindelijk geen gigantische opladers meer die de helft van je laptoptas inpalmen! Die van de Samsung Galaxy Book3 Pro 360 is klein, discreet, en gemakkelijk op te bergen en mee te nemen 

Mijn conclusie 

De Samsung Galaxy Book3 Pro 360 heeft alles wat je nodig hebt om te schitteren op het werk en thuis: geweldige prestaties, een strak design, een scherm met verbluffende kleuren en een superhandige stylus voor de creatievelingen onder ons 

Back to school-cashback 

Geniet voor de gelegenheid van cashbacks tot € 250 op de Galaxy Book3-serie.  

Krijg € 200 terugbetaald bij aankoop van een Galaxy Book3 of Book3 360.
Krijg € 250 terugbetaald bij aankoop van een Galaxy Book3 Pro, Book3 Pro 360 of Book3 Ultra. 

Klik hier om je cashback aan te vragen. Let op: je hebt het aankoopbewijs nodig om van deze actie te genieten. 

Actie geldig voor aankopen vanaf 21/08/2023 tot 01/10/2023*. 

Je kan maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vier keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is enkel geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. 

*Je kan je aankoop ten laatste tot 1/12/2023 registreren 

 

SAMSUNG GALAXY BOOK3

In hetzelfde thema

Getest: de Samsung Galaxy S24

Getest: de Samsung Galaxy S24

Dol op alles wat te maken heeft met technologie en innovatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn ervaring met de gloednieuwe reeks smartphones van Samsung, de Samsung Galaxy S24. Stel je even een magische koffer voor waarin...

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S9 Series

Ik heb het geluk gehad om de volledige en gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie een aantal weken te mogen testen. Zijn de Tab S9, S9+ en S9 Ultra zo anders dan de Tab S8-serie? En wat is er net nieuw aan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! In de doos Als je de...