Je kleine keuken inrichten? XS-oplossingen met XXL-voordelen

Bij de renovatie van je keuken telt elke centimeter. Onze Vanden Borre-experts verklappen je hoe je zelfs een kleine ruimte optimaal kan inrichten. Ontdek onze selectie plaatsbesparende oplossingen voor een kwaliteitsvolle en comfortabele keuken.

Door Vanden Borre Magazine

door | 29 februari | In de keuken

Stijlvol en compact: de ultieme koelkast met vriesvak

Herdefinieer je keuken met deze Smeg-koelkast, waarin retro en moderniteit elkaar mooi vinden. Dit complete model heeft vakken met een variabele temperatuur, voor de ideale bewaring van je verse producten. Deze vrijstaande koelkast met vriesvak plaats je gewoon waar dat jou het best uitkomt: ideaal dus om je kleine keuken in te richten. De kant van de scharnieren (links of rechts) kies je in functie van je ruimte. Zijn kleurrijke design en afgeronde lijnen geven je interieur gegarandeerd een extra vleugje elegantie mee. Goed om te weten: je kan kiezen tussen 9 trendy kleuren én je kan deze coole Smeg-koelkast met ecocheques betalen.

 

Voor duurzamere toestellen: de Wpro ontkalker

Klein maar krachtig: deze magnetische ontkalker van Wpro is een efficiënte oplossing om de levensduur van je vaatwasser te verlengen en tegelijk z’n prestaties te verbeteren. Dankzij dit handige accessoire verbruik je minder energie en detergenten. Je bevestigt de magneet gewoon tussen de waterkraan en de toevoerslang van je toestel. Het magnetisch veld lost de kalkresten in het water op en zorgt ervoor dat de wanden en weerstanden niet beschadigd worden. Leuk meegenomen: deze magnetische ontkalker gaat gegarandeerd levenslang mee.

 

Voor een maximale flexibiliteit: de ultra-polyvalente inductiekookplaat

Deze inductiekookplaat van Elica met ingebouwd afzuigsysteem koppelt niet alleen een fraaie look aan straffe prestaties, maar lost ook het plaatsgebrek in je kleine keuken volledig op. De Autocapture-technologie identificeert de actieve zones en past zelf de vereiste kracht aan, voor een ideaal evenwicht tussen stilte, efficiëntie en energieverbruik (A-label!). De afzuigkap is compleet onzichtbaar en voorzien van een antigeurfilter die gemakkelijk te reinigen is en ontworpen werd om extra lang mee te gaan. Moet er een extra grote pot op het vuur? Combineer met de Bridge-functie twee kookzones, voor een homogeen resultaat en een totale vrijheid. De Nikolatesla Fit-familie is verkrijgbaar in drie formaten (60, 72 of 83 cm). Elke versie monteer je vlot in onderkasten van 60 cm breed, ongeacht de gekozen maat.

 

Innovatie, efficiëntie en stijl: ontdek de kracht van AirFry

Verwelkom een nieuwe ster in je keuken: deze multifunctionele oven van BEKO, uitgerust met revolutionaire AirFry-technologie. Bereid knapperige frietjes en snacks zonder een druppel olie en geniet van gezondere maaltijden zonder in te boeten op smaak. Op zoek naar een moderne touch om je kleine keuken in te richten? Deze oven in stijlvol zwart past er perfect in. De telescopische rails en zacht sluitende deur bieden een veilige en gemakkelijke toegang tot je culinaire creaties. Met energielabel A+ ben je bovendien verzekerd van een bijzonder efficiënte werking.

In het Vanden Borre Magazine en op vandenborre.be ontdek je nog veel meer supercompacte technologische oplossingen om je kleine keuken in te richten.

SMEG KOEL-VRIESCOMBINATIE FAB30LBL5

WPRO MAGNETIC WATER CONDITIONER

ELICA KOOKPLAAT MET GEÏNTEGREEDE DAMPKAP NIKOLATESLA FIT BL/A/72

BEKO BBIM17300BSEA AirFry

In hetzelfde thema

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Welkom in de wereld van de Lenovo M11-tablet! Met zijn grote scherm van 11 inch en zijn handige functies is deze tablet veel meer dan gewoon een gadget. In deze blogpost ontdek je waarom ik deze tablet een echte must-have vind. Eerste blik op de tablet Als ik de doos...

Getest: de Samsung Galaxy S24

Getest: de Samsung Galaxy S24

Dol op alles wat te maken heeft met technologie en innovatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn ervaring met de gloednieuwe reeks smartphones van Samsung, de Samsung Galaxy S24. Stel je even een magische koffer voor waarin...