Voor jou getest: de BaByliss Super-X Metal E992E

Benieuwd naar de nieuwe multigroom van BaByliss? Mijn echtgenoot, Glenn, heeft dit toestel grondig mogen uittesten. Hij onderhoudt namelijk al jaren zijn baard met een baardtrimmer en scheert nu ook zijn haar kort af met een tondeuse. De ideale gelegenheid dus om eens een toestel te testen dat alles aankan! Wil je graag te weten komen wat Glenn van deze BaByliss-multigroom vond? Lees snel zijn verdict. 

Door Shana

door | 14 december | Schoonheid & Welzijn

Unboxing the multigroom 

Bij het openen van de doos is er meteen iets wat opvalt: de knappe look van deze multigroom en het mooie handige reisetui. Er zitten ook nog allerlei opzetstukken in de doos om de baard en het haar te stylen. Vooral de Japanse chroomkleurige stalen mesjes met superscherpe snijhoek springen in het oog. Bovendien ligt het toestel ook goed in zijn hand dankzij het ergonomische metalen handvat. Wat een hoogwaardige trimmer! 

Het eerste gebruik 

Vóór het eerste gebruik laadt Glenn het toestel eerst 3 uur lang onafgebroken op. Zodra de batterij volledig opgeladen is, stopt het ledlampje met heen en weer te bewegen en blijven de 5 oplaadlampjes allemaal branden. Is hij leeg? Met de snellaadfunctie heeft hij binnen 20 minuten weer voldoende batterij.  

Perfect gladde huid 

Met de BaByliss Super-X Metal E992E kan Glenn zich zoveel beter scheren en hij mist geen enkel haartje. Hij scheert nu ook veel meer haar weg bij elke beweging dan met zijn oude baardtrimmer.  

Ook het afwerken van zijn neklijn en bakkebaarden verloopt vlotjes. Hij verwijdert eerst de opzetkammen. Hij houdt het toestel ondersteboven, zodat de voorkant van de tondeuse naar zijn hoofd is gericht. Hij zet de mesjes van de tondeuse recht op zijn neklijn en hij beweegt de mesjes van de tondeuse naar beneden. Zo krijgt hij een mooie strakke afwerking. 

Let op: de BaByliss Super-X Metal E992E is niet volledig waterbestendig. Hij mag dus niet in de douche gebruikt worden, enkel de verschillende koppen en snijbladen zijn afspoelbaar. 

Handige opzetkammen voor baard en haar 

Bij het toestel vindt Glenn ook enkele accessoires terug. Het gaat om 12 verschillende opzetkammen, tussen 0,8 en 25 mm met stappen van 0,2 mm, om zijn baard en kapsel bij te trimmen. Zo kiest hij makkelijk de gewenste kniplengte.  

Het rapport 

Deze BaByliss-multigroom is echt superhandig. Het ziet geen enkel haartje over het hoofd en zorgt voor een aangename scheerbeurt zonder huidirritaties. Glenn kan ook snel de haartjes in zijn hals afscheren. Er worden ook enkele opzetstukken bijgeleverd om de baard en het hoofdhaar te trimmen.  

BABYLISS SUPER-X METAL E992E

In hetzelfde thema

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Voor jou getest: de tablet Lenovo Tab M11

Welkom in de wereld van de Lenovo M11-tablet! Met zijn grote scherm van 11 inch en zijn handige functies is deze tablet veel meer dan gewoon een gadget. In deze blogpost ontdek je waarom ik deze tablet een echte must-have vind. Eerste blik op de tablet Als ik de doos...

Getest: de Samsung Galaxy S24

Getest: de Samsung Galaxy S24

Dol op alles wat te maken heeft met technologie en innovatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn ervaring met de gloednieuwe reeks smartphones van Samsung, de Samsung Galaxy S24. Stel je even een magische koffer voor waarin...