Op stap met de Samsung Galaxy Buds2 – de test

Als echte muziekliefhebber heb ik de gelegenheid gehad om prachtige hightech oortjes uit te testen: de Samsung Galaxy Buds2. Dankzij deze zeer comfortabele oordopjes zou ik helemaal opgaan in mijn work-out en muziek. Aan mij dus om dit te bewijzen! Ontdek snel het resultaat van de test en lees mijn ondervindingen.

Door Shana

door | 30 september | Beeld & Geluid, High Tech

Let’s play some music

budsEerst en vooral download ik de Samsung Galaxy Buds-app voor iOS (of de Galaxy Wearable app voor Android). In de app kan ik het batterijpercentage zien en kiezen tussen wel 6 geluidsvoorkeuren (Normaal, Basboost, Zacht, Dynamisch, Duidelijk & Hoge-tonenboost). Via de handige app kan ik ook makkelijk de Noise Cancelling functie aan- en uitzetten. De Ambient Sound-modus biedt 3 geluidsniveaus aan voor de mate waarin ik mijn omgeving kan horen. En als ik één van mijn oortjes laat rondslingeren in huis druk ik op ‘Zoek Mijn Oortjes’ en een piepsignaal zal weerklinken.

Bij het ontwikkelen van de Galaxy Buds2 werkte Samsung samen met AKG. Dat zorgt natuurlijk voor een hoogstaande geluidskwaliteit. De tweeter produceert scherpe en zuivere tonen, en de woofer brengt de krachtigste bassen naar boven. Deze 2 luidsprekers vormen samen een harmonieus geheel en produceren een rijke en stevige sound. Perfect om een festival vibe te creëren in m’n hoofd!

Comfort verzekerd

comfort

Ik vind persoonlijk dat deze compacte en draadloze oortjes een uitstekende geluidservaring bieden. Net als bij een koptelefoon klinken de bassen echt ongelooflijk, ik geniet nog meer van mijn dance muziek! En ik kan de Buds2 makkelijk urenlang in mijn oren houden en vergeten dat ik ze draag. Ze zitten zo lekker comfortabel. Er worden ook steeds 2 extra paar kussentjes meegeleverd. Ik heb dus de keuze uit verschillende formaten, wat praktisch is, want mijn oortjes zijn namelijk kleiner dan die van partner. En zo passen de Galaxy Buds2 altijd perfect in ieders oor.

Met Noise Cancelling

Noise Cancelling

Wist je dat deze Galaxy Buds2 werden ontworpen met Noise Cancelling (actieve ruisonderdrukking)! Zo worden achtergrondgeluiden verminderd zonder dat ik stemmen of aankondigingen moet missen. Echt heel praktisch! Let wel op: vanwege deze Noise Cancelling functie is de accuduur natuurlijk wel korter: 5 uur autonomie. Maar ik heb wel het oplaaddoosje waarmee ik in principe 15 uur extra naar mijn muziek kan luisteren! Het doosje werkt eigenlijk als een soort powerbank.

Eenvoudige bediening

touch

Deze oortjes bedienen, is echt een makkie! Ze zijn namelijk touchgevoelig. Ik hoef niet altijd mijn smartphone te gebruiken om een liedje af te spelen of te onderbreken: ik hoef enkel 1 X één van mijn Buds aan te raken. Als ik 2 X tik, ga ik naar het volgende nummer. Dat geldt ook om een oproep te beantwoorden (of om af te leggen). En 3 X tikken? Dan speel ik het vorige nummer af. Easyyy!

Test met glans doorstaan

test

Deze Samsung Galaxy Buds2-oortjes krijgen van mij een mooie 8 op 10! Qua prijs, comfort, batterijduur en geluidskwaliteit zitten deze draadloze oortjes echt goed. Ik ben echt zeer aangenaam verrast. Bovendien geven deze elegante en comfortabele oortjes een krachtig en rijk geluid weer. Ik ben echt zeer tevreden met het resultaat, thanks a lot, Samsung 👍

 

Samsung Galaxy Buds2 Black

Samsung Galaxy Buds2 Violet

Samsung Galaxy Buds2 White

Samsung Galaxy Buds2 Olive Green

In hetzelfde thema

Getest: de Samsung Galaxy S24

Getest: de Samsung Galaxy S24

Dol op alles wat te maken heeft met technologie en innovatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag vertel ik jullie alles over mijn ervaring met de gloednieuwe reeks smartphones van Samsung, de Samsung Galaxy S24. Stel je even een magische koffer voor waarin...