Categorie: Schoonheid & Welzijn, Thuis

Een maand met de Air&Me Orain-luchtontvochtiger

AIR AND ME ORAIN

Te droge lucht in huis? Dat los je makkelijk op met een een luchtbevochtiger. Maar te vochtige lucht in huis, da’s ook niet goed natuurlijk! Ik heb de Air&Me Orain-luchtontvochtiger een hele maand... Meer weten ›

 Categorie: Schoonheid & Welzijn

Welk toestel voor de perfecte krullen of baard?

Zin om er tiptop uit te zien vóór, tijdens en na de feesten? Maar heb je geen idee welke krultang, baardtrimmer of welk scheerapparaat je nodig hebt om de gewenste look te creëren? Geen paniek: wij helpen... Meer weten ›

 Categorie: Schoonheid & Welzijn

Ik heb voor jou de Tefal BM7100-weegschaal getest

Enkele dagen geleden heb ik een ietwat bijzondere weegschaal mogen testen: de Tefal BM7100. Ik zeg ‘bijzonder’ omdat dit toestel over een impedantiemeter beschikt. Daarmee bedoel ik dat deze weegschaal niet alleen je... Meer weten ›

 Categorie: Schoonheid & Welzijn

5 weken met de Revitive-toestellen

Revitive

Heb je vaak last van zware benen? Pijn aan de enkels of de knieën? Ik wel en net daarom was ik geïnteresseerd in de Revitive-apparaten. Ik heb 5 weken doorgebracht met het Revitive... Meer weten ›

 Categorie: Schoonheid & Welzijn

Test: de elektrische Philips HX6839/28-tandenborstel

Gezonde witte tanden en een goede mondhygiëne hebben is belangrijk! Daarom koos ik ervoor om de elektrische tandenborstel Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 (HX6839/28) uit te testen. Philips beweert dat het klinisch bewezen is... Meer weten ›